Even voorstellen..

WELKOM! Leuk dat je kennis komt maken met Amber Pieroelie Photography. Graag neem ik je mee op reis door de website en laat ik je zien wat Amber Pieroelie Photography te bieden heeft voor een startende ondernemer zoals jij! Geen startende ondernemer, maar wel op zoek naar professioneel fotomateriaal voor een zachte prijs op maat? Ook dan ben je goed terecht gekomen en kom ik graag met je in contact. 

Amber Pieroelie Photography is een kleinschalig bedrijf, waarin de informaliteit, plezier in het vak en de samenwerking met startende (horeca)ondernemers en passievolle particulieren centraal staat.


Historie 

De interesse in de fotografie heeft zich ontwikkeld door mijn passie voor reizen. Of misschien beter gezegd, de nieuwsgierigheid naar het onbekende. De hartstocht voor mens en cultuur en mijn liefde voor eten & drinken.

De vele indrukken die je opdoet tijdens het reizen, zijn persoonlijk en vaak niet uit te drukken in woorden. Jij en jij alleen, ziet de wereld door jouw ogen en dezelfde situaties anders dan een ander. Het vastleggen van deze speciale momenten, is mij gaan inspireren door de heimwee die ik terug in Nederland ervoer. Het ophalen van herinneringen, het delen van jouw reis, is allemaal met dat ene stukje fotopapier en al die tientallen pixels, vanzelfsprekend te vertalen. 

Behalve het delen van mijn eigen ervaringen met dierbaren, is mij de kracht van het samenbrengen van verschillende werelden niet ontgaan. Een plaatje dat onwetendheid kan wegnemen en vooroordelen kan tegenspreken. Je kan doen wegdromen naar een onbezorgd bestaan of juist de realiteit van de wereld op 10x15 cm kan weergeven. Hier is mijn nieuwsgierigheid naar de fotografie uit geboren en dit is uitgegroeid tot een kleinschalig bedrijf, dat naast een vaste baan zeer flexibel is in het uitvoeren van opdrachten of leveren van materialen. 

Portfolio

Bekijk hieronder een selectie van de foto's en mogelijkheden per segment. Laat een bericht achter of neem direct contact op. 


Evenementen

Het samenkomen van mensen, muziek, verschillende culturen, eten & drinken, zijn de 'key' elementen die ik graag combineer met mijn werk in de fotografie. 

Denk hierbij aan (netwerk)borrels, feestelijke bijeenkomsten, (trouw)recepties, babyshowers, foodtruck festival, diners, of PR voor dergelijke doeleinde.

Evenementen die hier niet onder vallen zijn; muziek events, concerten, dance events.

In mijn portfolio is het resultaat te zien van het Froluck festival, een food/dans festiviteit waar het vrouwen ondernemerschap in de Afrikaanse cultuur centraal stond. 

Bekijk de foto’s voor een sfeerimpressie of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Food en Horeca

De eindeloze liefde voor de haute cuisine en inspirerende horeca locaties wereldwijd, voert tevens de boventoon in mijn werk als fotograaf. Binnen de horeca voel ik mij als een vis in het water en weet ik de bijzondere momenten feilloos vast te leggen door mijn ervaring in het vak. 

Onder Food en horeca fotografie valt; single foodfoto’s, sfeerfoto’s, interieur foto’s of een totaal beeld van een horecazaak. Bekijk het album voor een impressie of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Prijzen

4 uur

100 foto's + USB en nabewerking € 450,00

6 uur

150 foto's + USB en nabewerking € 625,00

8 uur

200 foto's + USB en nabewerking € 900,00

10 uur

250 foto's + USB en nabewerking € 1175,00

Ieder extra uur..

+ 25 foto's € 150,00 

Food only

Dagdeel circa 2 tot 4 uur

15 foto's + USB en nabewerking € 300

Sfeer foto's + food

Dagdeel a 4 uur

30-50 foto's + USB en nabewerking € 375,- 

Hele dag (max 8 uur)

100 foto's + USB en nabewerking € 675

Ieder extra uur..

5-10 foto's + € 90,- 

Contact